Boek een rondreis naar Indonesië bij Kuoni en krijg 100 euro korting

Boek in de maanden mei of juni een rondreis naar Indonesië bij Kuoni en ontvang maar liefst € 100,= korting. Deze actie is geldig voor boekingen die gemaakt zijn t/m 30 juni 2012 en wanneer u reist in de periode van 1 mei t/m 20 juli of 1 september t/m 31 oktober.

U kunt kiezen uit verschillende rondreizen naar het prachtige Indonesië. Wat dacht u bijvoorbeeld van een 15-daagse privé reis experience boutique naar Java en Bali of een 16-daagse privé reis best of Indonesië? Dit zijn een paar rondreizen naar Indonesië waarop de € 100,= korting geldt, maar op de speciale actiepagina van Kuoni kunt u alle rondreizen naar Indonesië op uw gemak bekijken.

Win een reis naar de Malediven

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief van Kuoni en maak kans op een reis voor 2 personen naar de Malediven. Als u deze schitterende reis wint, dan wint u een 7-daagse strandvakantie naar de Malediven inclusief vlucht, transfer en 5 overnachtingen Kurumba Malediven op basis van logies en ontbijt. U kunt dan t/m 31 oktober vertrekken, met uitzondering van de periode van 25 juli t/m 31 augustus.