Vakantie Kroatië zee kust rotsen

Vakantie naar Kroatië wordt steeds populairder

Kroatië wordt als vakantieland steeds populairder. Dat blijkt o.a uit het feit dat Belvilla, de specialist in het verhuren van particuliere vakantiehuizen, 20% meer vakantiehuizen heeft verhuurd in Kroatië vergeleken met vorig jaar.

Dit is opvallend, aangezien de vakantiemarkt momenteel behoorlijk afwachtend is. Belvilla wil graag kunnen voldoen aan de toenemende vraag naar vakantiehuizen in Kroatië. Daarom is het streven van Belvilla het aanbod wat betreft vakantiehuizen in Kroatië te verdubbelen. De verwachting van Belvilla is dat er aan het eind van dit jaar ongeveer 400 vakantiehuizen in Kroatië beschikbaar zullen zijn.

Om ook aan de vraag met betrekking tot luxe vakantiehuizen te kunnen voldoen, heeft Belvilla inmiddels al ongeveer 40 luxe vakantiehuizen in Kroatië aan het aanbod toegevoegd. Deze vakantiehuizen bevinden zich o.a. in Dalmatië en op verschillende eilanden, zoals o.a op het Pašmaneiland. De nieuwe luxe vakantiehuizen bieden plaats voor ongeveer 6 tot 14 personen en zijn dus zeer geschikt voor een echte familievakantie, voor meerdere gezinnen of voor een groep vrienden.