Super last minutes in de meivakantie voor de helft van de prijs bij Eurocamp

De meivakantie is een zeer geschikte periode om lekker op vakantie te gaan en dat kan bij Eurocamp ook nog eens heel voordelig. Profiteer van de super last minutes van Eurocamp en boek een campingvakantie met 50% korting.

De super last minutes in de meivakantie zijn geldig voor een verblijf t/m 13 mei. U kunt kiezen uit een aanbod van maar liefst 85 campings.

Over Eurocamp

Bij Eurocamp draait alles om luxe kamperen en dat houdt o.a. in dat alle luxe accommodaties van alle gemakken zijn voorzien. Bovendien mag u op een luxe camping natuurlijk ook uitstekende faciliteiten verwachten. Denk hierbij aan zaken als een animatieprogramma, zwembaden, golfbanen, supermarkten, restaurants, bars, fietsverhuur, midgetgolfbanen en nog veel meer. De campings van Eurocamp vindt u op de mooiste locaties, zoals bijvoorbeeld middenin de natuur of dichtbij prachtige stranden. Sommige campings beschikken zelfs over een whirlpool of sauna. Dat is pas echt luxe kamperen dus.

Afhankelijk van op welke bestemming uw keuze valt, kunt u, wat betreft het type accommodatie, bij Eurocamp een keuze maken uit o.a. lodges, chalets, safaritenten, bungalowtenten, stacaravans, etc. Een luxe campingvakantie boekt u bij Eurocamp in Italië, Spanje, Portugal, Duitsland, Denemarken, Kroatië, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Zwitserland en Noord-Amerika. Eurocamp is aangesloten bij de ANVR, SGR en de Stichting Calamiteitenfonds.