vroegboekkorting en flitskorting zomervakantie 2012 Arke

Arke behoort tot TUI Nederland en is een zeer betrouwbare, prijsvriendelijke en klantgerichte reisorganisatie. Bij Arke kunt u terecht voor bijna ieder type vakantie naar bijna alle bestemmingen wereldwijd.

Of u nu op zoek bent naar een zonvakantie, autovakantie, stedentrip, wintersportvakantie, rondreis of verre reis, voor iedereen is er wel een geschikte vakantie bij Arke te vinden.

Arke onderscheidt zich van andere aanbieders vanwege het feit dat u op de zeer gebruiksvriendelijke website kunt selecteren op o.a.:

  • type accommodatie (appartement, hotel, bungalow, camping, vakantiewoning, vakantiepark, chalet, appartement, etc);
  • regio, land, gebied en plaats;
  • het budget dat u of uw gezelschap te besteden heeft;
  • faciliteiten (zwembad, restaurant, bar, kinderclubs, discotheken, roomservice, stoombad, duikschool en nog veel meer);
  • ligging (direct aan het strand, in rustige omgeving, centraal, direct aan de piste, direct aan het meer, etc);
  • weer (buitentemperatuur en zeewatertemperatuur);
  • vervoer (bus, trein of vliegen van uw eigen regionale luchthaven);
  • classificatie (van eenvoudig tot luxe vijf-sterren accommodaties).

Vroegboekkorting tot € 500,- en flitskorting van € 50,- bij Arke voor de zomervakantie 2012

De nieuwe vakanties voor de zomervakantie van 2012 staan online. U kunt kiezen uit o.a. kidsreizen (familievakanties), all inclusive en een speciale selectie vakanties.Het is nu tijd om te profiteren van hoge vroegboekkortingen voor de zomervakantie van 2012. De maximale vroegboekkorting van € 500,= per persoon per week geldt voor het luxe 5-sterren hotel The Western Resort Aruba, indien u deze vakantie boekt voor 1 april 2012 bij vertrek in de periode van 13 april t/m 31 oktober 2012. Deze hoge korting is geldig op basis van 2 personen voor een vakantie van 9 dagen met kamertype suite, suite zeezicht of suite oceanfront en natuurlijk zolang deze vakantie in het aanbod beschikbaar is. Ook bij andere vakanties in het aanbod van 2012 profiteert u van een (lagere) vroegboekkorting. Daarnaast heeft Arke de nieuwe actie flitskorting. Deze korting krijgt u op het boeken van een bepaalde bestemming en is € 50,=. Op de website kunt u zien voor welke bestemmingen de flitskorting geldt.

De gratis omruil garantie van Arke

Bovenstaande vroegboekkorting is al een geweldige actie van Arke, maar dat is nog niet eens alles. Als u een vakantie kiest uit het zomeraanbod van 2012, dan krijgt u ook nog eens de gratis omruil garantie van Arke. Bekijk de voorwaarden die worden gesteld aan de omruil garantie op de website van Arke.