Caribbean en IJsland nieuw bij Riksja Travel

Reisorganisatie Riksja Travel is gestart in het millenniumjaar 2000 en is een echt internet reisbureau. Het aanbod van Riksja Travel bestaat hoofdzakelijk uit rondreizen naar verre bestemmingen, waarin de beleving, cultuur, authentieke hotels, cottages en kleinschaligheid de belangrijkste kenmerken zijn.

Zij maken geen gebruik van dure brochures en overbodige franje, maar hebben voor ieder land een speciale landenwebsite. Als u dus weet door welk land u een rondreis wilt maken, dan gaat u naar die speciale website toe en daar kunt u heel veel informatie over uw droombestemming vinden. In overleg met u wordt uw rondreis geheel op maat samengesteld. Dit gebeurt met de unieke bouwstenen van Riksja Travel. Zelf uw eigen rondreis opbouwen zoals u dat wilt dus.

Met Riksja Travel kunt u naar eigen wens uw rondreis invullen. U kunt een rondreis maken door diverse landen in Azië, Europa, Caribisch gebied, Afrika en Midden-Oosten, Oceanië, Noord-Amerika en Zuid-Amerika. Ook voor speciale rondreizen met kinderen bent u bij Riksja Travel aan het juiste adres.

Nu ook de Caribbean en IJsland bij Riksja Travel

Riksja Travel heeft sinds kort twee nieuwe landenwebsites. U kunt met Riksja Travel nu ook een rondreis maken door IJsland en de Caribbean.

IJsland

Wat dacht u van een rondreis door IJsland, geheel naar uw eigen wensen ingevuld? U bouwt met de bouwstenen van Riksja Travel uw individuele rondreis door IJsland geheel zelf samen. U kunt de rondreis maken met uw eigen huurauto of per bus. IJsland staat bekend om de geisers met spuitend kokend water, zwavelbronnen en de vogelkliffen. Overnachten doet u kleinschalig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een guesthouse, IJslandse school of een boerderij midden in het prachtige landschap van IJsland.

Caribbean

Ook het schitterende gebied de Caribbean is een nieuwe bestemming bij Riksja Travel. U beleeft hier het ultieme vakantiegevoel. Kenmerkend voor de Caribbean zijn o.a. de spierwitte tropische stranden, azuurblauwe zee, palmbomen, watervallen en de koraalriffen. U bouwt met de bouwstenen uw eigen rondreis naar de Caribbean zelf op. Zo stelt u geheel naar eigen wens uw eigen rondreis naar de Caribbean samen. Mooier kan niet. U overnacht in Willemstad, midden in de natuur of op een zeiljacht midden op zee.