Nu ook luxe vakantiehuizen in Portugal bij Topic Travel

Topic Travel is verheugd u te kunnen mededelen dat er vanaf heden een nieuwe bestemming in het aanbod is opgenomen. U kunt nu ook particuliere vakantiehuizen in Portugal huren bij Topic Travel. De schitterende vakantiehuizen zijn voornamelijk in de toeristische Algarve gelegen.

Wie is Topic Travel?

Topic Travel vakantiehuizen bestaat sinds 1990 en is een zelfstandige reisorganisatie die gespecialiseerd is in het verhuren van particuliere vakantiehuizen op de mooiste plekjes en in de populairste landen. Topic Travel is gevestigd in Den Haag. Veel van de door Topic Travel aangeboden vakantiehuizen beschikken over een privé zwembad. Dat is dus extra genieten. U huurt het vakantiehuis rechtstreeks van Topic Travel. Zij zijn dus geen bemiddelaar in vakantiehuizen. Daardoor kunnen de lijnen tussen de consument en producent kort worden gehouden. Iedere dag staat er een team van 45 mensen klaar voor o.a. het afhandelen van boekingen en het beantwoorden van vragen. Alle aangeboden particuliere vakantiehuizen zijn persoonlijk geïnspecteerd door Topic Travel. Om de kwaliteit te waarborgen vindt er ieder jaar opnieuw een inspectie plaats.

U kunt bij Topic Travel terecht voor het huren van een particulier vakantiehuis in Frankrijk, Italië, Kroatië, Portugal, Spanje en Tsjechië. Op de website worden alle vakantiehuizen uitvoerig beschreven. Daarnaast treft u er veel tips aan voor leuke uitstapjes in de omgeving van de door u gekozen bestemming. Heel handig dus, want zo weet u dus precies wat u kunt verwachten van uw vakantiehuis en de omgeving.

Topic Travel is een betrouwbare aanbieder van particuliere vakantiehuizen en is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.