Meer vrijheid en flexibiliteit met het D-reizen flexpakket

Sinds kort kunt u bij de zeer bekende en betrouwbare reisonderneming D-reizen terecht voor het aanschaffen van een zogenaamd flexpakket. Gebleken is dat veel mensen die op vakantie gaan maximale vrijheid en flexibiliteit wensen.

D-reizen heeft naar deze wensen geluisterd en daarom kunt u nu een flexpakket kopen. Hieronder leest u alles over de voordelen van het flexpakket. Dit pakket geeft u zelfs de mogelijkheid om na het boeken van uw vakantie bij D-reizen, uw vakantie nog aan te passen. Het flexpakket kunt u alleen kopen in combinatie met het boeken van een vakantie bij D-reizen en is dus niet los verkrijgbaar. Heeft u net een vakantie geboekt bij D-reizen, maar zonder flexpakket? Dan kunt u binnen 24 uur na uw boeking toch nog een flexpakket kopen.

De voordelen op een rijtje van het flexpakket van D-reizen:

Uw vakantie gratis omboeken of wijzigen

Stel dat u uw vakantie wilt omboeken of wijzigen. Dit kan vanzelfsprekend verschillende redenen hebben. Misschien wilt u wel naar een andere bestemming of accommodatie of wilt u de vertrekdatum veranderen. Met het flexpakket van D-reizen kunt u dan kosteloos uw vakantie (binnen Europa) omboeken of wijzigen. Heel handig dus.

Geen aanbetaling van uw vakantie

U heeft net uw vakantie geboekt, maar het schikt u op dat moment nog niet om een aanbetaling te doen. Met het flexpakket van D-reizen komt dat heel goed uit, want u hoeft geen aanbetaling te doen op pakketreizen (met of zonder autohuur) en autovakanties tot zes weken voor vertrek.

Uw vakantie direct omboeken ingeval van een calamiteit

Er kan natuurlijk zomaar onverwachts een vervelende gebeurtenis plaatsvinden in het land waar u naartoe gaat. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een aardbeving of oorlog. Vanaf twee weken voor vertrek kunt u met het flexpakket gratis uw vakantie om laten boeken geheel naar uw wensen. Voor iedere boeking geldt een eigen risico van € 50,=. per boeking.

U betaalt geen boekingskosten meer

U betaalt tijdens de geldigheid van het flexpakket geen boekingskosten meer. Dit gaat al in op het moment dat u uw vakantie bij D-reizen boekt (inclusief het flexpakket) en geldt verder voor alle geboekte vakantie bij D-reizen met vertrek binnen een jaar.

Geen extra heffingen of toeslagen

U wordt met het flexpakket van D-reizen niet meer geconfronteerd met extra kosten en toeslagen van reisorganisaties of luchtvaartmaatschappijen. Zo weet u dus precies waar u aan toe bent als u uw vakantie boekt.

D-reizen helpt u bij het claimen van de schadevergoeding bij vertraagde vluchten

D-reizen vult voor u ingewikkelde formulieren in als u wordt geconfronteerd met een vertraging van uw vlucht van meer dan 3 uur en probeert voor u de gemaakte kosten terug te vorderen. Daarnaast onderhoudt D-reizen voor u contact met het bedrijf waar de schadevergoeding wordt gevraagd en wordt u vanzelfsprekend op de hoogte gehouden.

Een gratis upgrade naar valet parking

Valet parking is een ideale en makkelijk manier van parkeren in de omgeving van Schiphol. U rijdt gewoon met uw auto naar de vertrekhallen en daar wordt u opgewacht door een medewerker van een betrouwbaar parkeerbedrijf. Uw auto wordt in ontvangst genomen en op een bewaakt parkeerterrein geparkeerd. Na uw vakantie staat uw auto weer voor u klaar en kunt u zo wegrijden. Met het flexpakket krijgt u een upgrade van de parkeerovereenkomst naar valet parkeren. U betaalt dus voor gewoon parkeren, maar krijgt de luxe service van valet parking.