Voordelige kerst arrangementen bij Happy Home vakantiehuizen

Besluit u alsnog de kerst dit jaar eens niet thuis door te brengen, maar er lekker tussenuit te gaan? Bekijk dan de Happy Christmas actie van Happy Home vakantiehuizen en profiteer van kortingen tot wel 30% tijdens de feestdagen. Deze actie geldt voor vakantiehuizen in België, Duitsland, Nederland, Oostenrijk en Tsjechië.

Happy Home vakantiehuizen is een zelfstandige touroperator en gespecialiseerd in de verhuur van particuliere vakantiehuizen in binnen- en buitenland. Het aanbod bestaat uit ruim 3.000 vakantiehuizen. Op de gebruiksvriendelijke website van Happy Home kunt u zeer fijn selecteren, zodat u snel het door u gewenste vakantiehuis zult vinden. U kunt selecteren op type accommodatie (vakantiehuizen en vakantieparken), type woning (appartementen en vrijstaande- en geschakelde vakantiehuizen), aantal personen, aantal slaapkamers, aankomstmaand, startdatum, periode, aanbieding, aantal sterren, ligging, specifieke wensen, wellness/zwemmen, afstand tot de skilift en afstand tot het zwemwater.

Happy Home verhuurt vakantiehuizen in België, Duitsland, Frankrijk, Hongarije, Italië, Kroatië, Nederland, Oostenrijk, Slovenië, Spanje, Tsjechië en Zwitserland. Bij Happy Home is kwaliteit het sleutelwoord. Om kwaliteit te waarborgen wordt ieder aangeboden vakantiehuis vooraf door een inkoper van Happy Home gecontroleerd. Een vakantiehuis huren van Happy Home betekent echt in contact komen met de cultuur van het vakantieland van uw keuze. De particuliere eigenaren zijn trots op hun land en vinden het fijn als u daar van mee kan genieten. Veel door Happy Home aangeboden vakantiehuizen liggen midden in de vrije natuur of op andere rustige plaatsen.

Happy Home is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden.