Samenwerking DTI Travel en Thomas Cook Travel Shop

Sinds kort is de website Turkije Toppers online gegaan. Turkije Toppers is een samenwerking tussen DTI Travel en Thomas Cook Travel Shop.

Op één website kunt u nu een groot aanbod aan vakanties naar Turkije vinden. Alle vakanties die u op de website aantreft zijn allemaal producten van bekende touroperators die allemaal zijn aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Dit zijn de belangrijkste zekerheden voor een vertrouwde vakantie.

Alle reizen naar Turkije van Turkije Toppers zijn met veel zorg gekozen en voldoen aan de wensen van vakantiegangers. Een vakantie moet voor veel mensen namelijk betaalbaar en betrouwbaar zijn. Bovendien is het belangrijk dat accommodaties van uitstekende kwaliteit zijn. U vindt hier vakanties in verschillende prijsklassen met verzorging op basis van logies met ontbijt, halfpension en natuurlijk de bekende all inclusive verzorging.

De reizen zullen worden uitgevoerd door Turkije specialist DTI Travel. Zij beschikken zelfs over een eigen airline, namelijk Sky Airlines.

Of u nu naar Turkije op vakantie wilt vanaf Schiphol of vanaf uw eigen regionale luchthaven, er zijn mogelijkheden genoeg. De vluchten naar Antalya vanaf Amsterdam zijn dagelijks, vanaf Eindhoven 4x in de week en 1 x per week vanaf Rotterdam, Groningen en Maastricht. Tevens 2 x per week vluchten naar Bodrum vanaf Amsterdam en Izmir gaat 6 x in de week vanaf Amsterdam en 1 x per week vanaf Eindhoven. Tenslotte zijn er ook nog 4 x per week vluchten naar Dalaman vanaf Amsterdam.

Bestemmingen vakantie Turkije:

  • Turkse Rivièra: Alanya, Antalya, Belek, Kemer en Side;
  • Egeïsche Kust: Bodrum, Kusadasi, Ozdere en Didim;
  • Lycische Kust: Marmaris, Fethiye en Dalyan.