Hotels & Resorts Curaçao

Time To Smile Chogogo Dive & Beach Resort

In het zuidelijke gedeelte van Curaçao vindt u het Chogogo Dive & Beach Resort, vlakbij het parelwitte strand met de adembenemende azuurblauwe zee wat maar 75 meter verwijderd is. Vanaf de luchthaven Hato International Airport is het 22 km rijden naar dit luxe hotel. Het is circa 10 km verwijderd van het centrum van Willemstad, de dichtstbijzijnde supermarkt bevindt zich op maar 200 afstand. Time To Smile Chogogo Dive & Beach Resort beschikt over maar liefst 160 verblijven, rustig gelegen tussen de heuvels.

Meer over Chogogo Dive & Beach Resort

Lions Dive & Beach Resort Curaçao

In het Lions Dive & Beach Resort Curaçao kunt u terecht voor een sportieve vakantie maar ook voor een ontspannen vakantie. Dit luxe resort biedt vele mogelijkheden. Ook voor een familievakantie bent u hier aan het juiste adres. Het resort ligt direct aan het lange witte zandstrand gelegen waar de zee rustig en ondiep is, 100 meter vanaf de dichtstbijzijnde bushalte waar u onder andere  gratis mee naar het centrum van Willemstad kunt wat 5 km is. Hato International Airport ligt op 16 km afstand.

Meer over Lions Dive & Beach Resort Curaçao

Morena Resort Curaçao

Morena Resort Curaçao is een gezinsvriendelijk hotel gelegen in Jan Thiel. Het strand bevindt zich op zo’n 400 meter afstand en de dichtstbijzijnde supermarkt op 300 meter. Voor meer winkels kunt u naar het centrum van Willemstad, dit ligt op 10 km afstand. De luchthaven Hato International Airport ligt circa 22 km vanaf het hotel.

Meer over Morena Resort Curaçao