Malta Middellandse Zee

Malta vanaf Eindhoven

Malta

U kunt vliegen naar Malta vanaf Eindhoven. Valetta is de hoofdstad van het eiland Malta. Het land Malta omvat meerdere eilanden. Het land heeft een rijke geschiedenis, doordat het door vele volkeren is overheerst.

De oudste Europese tempels staan op het eiland Malta. Tussen 3500 en 2500 voor Christus zijn hier megalithische tempels gebouwd. De tempels van Tarxien zijn zeer bijzonder. De tempel van Hagar Qim dient als een grote klok.

Malta is achtereenvolgens bezet door de Feniciërs, Grieken, Puniërs, Romeinen, Arabieren, Normandiërs, Spanjaarden, Johannieters, Turken, Fransen en Britten. Al deze volkeren hebben hun stempel gedrukt op Malta en zijn er invloeden van hen allen zichtbaar. Op Malta zijn vele bezienswaardigheden.

De natuurliefhebber dient zeker de Blue Lagoon te bezoeken. Een mooie blauwe lagune die is gelegen tussen de eilanden Malta en Gozo.

Malta baai huizen bootjes

Vliegen naar Malta vanaf Eindhoven

U vliegt met Ryanair vanaf Eindhoven naar Malta. De vlucht duurt ongeveer 3 uur. Neem ook eens een kijkje op de website van onze partner de VakantieDiscounter of Suntip, waar u ook terecht kunt voor pakketreizen (vlucht, transfer en accommodatie) naar Malta vanaf Eindhoven. Let op dat de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie en terug niet standaard is inbegrepen, maar in het boekingsproces kunt u eenvoudig de transfer bijboeken.

Bekijk meer aanbieders

Malta Middellandse Zee