Maastricht Aachen Airport

Vliegen vanaf Maastricht met Corendon met Airbus 320

Deze zomer zal Corendon, zoals in voorgaande jaren, een vliegtuig stationeren op Maastricht Aachen Airport, waarmee het mogelijk wordt om met hetzelfde vliegtuig twee bestemmingen per dag te bedienen.

Het gaat om een Airbus A320 van het Canadese Jetlines, die gehuurd wordt door Corendon. Passagiers vertrekken ’s ochtends om 6 uur naar de eerste bestemming. Rond het middaguur keert het vliegtuig terug naar Maastricht Aachen Airport en vertrekt dan weer met passagiers naar de tweede bestemming.

Corendon vliegtuig

Afgelopen vrijdag is het Canadese vliegtuig voor het eerst vanaf Maastricht Aachen Airport vertrokken. In de ochtend werd er naar Zakynthos gevlogen en ’s middags naar Kreta. Op beide vluchten zaten 180 passagiers; een hoge bezettingsgraad voor deze periode van het seizoen.

Corendon passagiers kunnen deze zomer net als voorgaande jaren gratis parkeren op luchthaven Maastricht Aachen Airport. Tot en met 31 mei 2024 is P1 beschikbaar, vanaf 1 juni 2024 kunnen reizigers terecht op de nieuwe parkeerplaats P2, die ruimte biedt aan 1600 auto’s.

In totaal zijn er 11 bestemmingen vanaf Maastricht Aachen Airport te bereiken. Met Ryanair kunt u vliegen naar Spanje (Girona & Alicante), Porto, Zadar en Bari. Met Corendon kunt u naar Zakynthos, Kreta, Burgas, Mallorca, Malaga en Antalya reizen. Laatstgenoemde bestemming wordt ook aangeboden door Pegasus.

Zonvakantie strand palmbomen