Jiba introduceert nieuwe website met thema’s

Reisaanbieder Jiba heeft een geheel nieuwe website, een nieuw logo en een zeer aantrekkelijk nieuw aanbod met prachtige vakantieadressen. Daarnaast kunt u nu bij Jiba ook kiezen uit verschillende thema’s, zodat u nog sneller de door u gezochte vakantie heeft gevonden.

Als u aan Jiba denkt dan moet u denken aan bijzondere vakantieverblijven voor aantrekkelijke prijzen. De vakantieverblijven van Jiba liggen allemaal op populaire bestemmingen rond de Middellandse Zee of op maximaal zes uren vliegen vanaf Schiphol. Jiba is voortdurend op zoek naar bijzondere vakantieverblijven, waar het accent ligt op persoonlijke aandacht, kleinschaligheid en echt genieten.

Jiba heeft de laatste tijd veel aandacht besteed aan een nieuw aanbod bijzondere vakantieverblijven. Maar liefst de helft van alle vakantieverblijven op meer dan in totaal 40 bestemmingen is vernieuwd. Bovendien heeft Jiba een prachtige nieuwe website met geheel vernieuwde teksten, foto’s en thema’s.

Thema’s

Beach life

Als u kiest voor het thema beach life, dan kiest u voor een echte strandvakantie van Jiba. U wordt ’s ochtends wakker en kunt niet wachten om uw badhanddoek te pakken voor een heerlijk dagje strand. Verder neemt u natuurlijk een verfrissende duik in de zee of pakt u een verkoelend drankje op een terrasje.

Go Outside

Bij het thema go outside moet u denken aan vakantieverblijven die middenin de natuur liggen. U luiert lekker een dagje in uw stoel met een goed boek, trekt de natuur in om te genieten van adembenemende uitzichten of bent lekker actief bezig met bijvoorbeeld mountainbiken, kanoën of beachvolleybal.

Like Home

Als u op vakantie hetzelfde gevoel wilt hebben als thuis, dan kiest u voor het thema like home. De vriendelijke eigenaren van de vakantieverblijven zullen er alles aan doen om van uw vakantie een top vakantie te maken. Bovendien kunnen zij u de leukste tips geven en zijn de kamers meestal ingericht door de eigenaren zelf. Zodoende heeft ieder verblijf iets eigens.

Romance

Voor een vakantie waar het accent ligt op romantiek, kiest u voor het thema romance. Denk hierbij o.a aan azuurblauw water, lange stranden en een romantisch vakantieverblijf.

Landen

Cyprus, Dubai, Gambia, Griekenland, Italië, Kaapverdië, Malta, Marokko, Portugal, Spanje, Tunesië en Turkije.