Zorgeloze wintersportvakantie in Oostenrijk

Bent u een echte skifanaat of is dit uw eerste wintersportvakantie? Onze vakantiehuizen voor de wintersport in Oostenrijk zijn precies wat u zoekt. Kilometerslange, perfect geprepareerde pistes, sneeuwzekerheid, mooie panorama´s, Oostenrijkse gezelligheid en vele après-ski mogelijkheden. Kortom alles voor een geslaagde vakantie!

Oostenrijk, een land voor alle wintersportliefhebbers

Oostenrijk is één van de favoriete wintersport bestemmingen van Belgen en Nederlanders. Zo´n driekwart van Oostenrijk behoort tot de Alpen, waardoor het een grote verscheidenheid aan skigebieden heeft. Uitdagende pistes voor de gevorderde skiërs, gemakkelijkere pistes voor de beginnelingen, loipes voor langlaufers,… Ook de snowboarders worden niet vergeten in Oostenrijk, de meeste pistes zijn ook geschikt om te snowboarden en er zijn talrijke snow- en funparken aanwezig waar snowboarders zich volledig kunnen uitleven. Alle mogelijkheden liggen open met een vakantiehuis voor de wintersport in Oostenrijk.

En na de ski… de après-ski

Wintersport is meer dan enkel skiën of snowboarden. Na een dag op de latten heeft u wel een goede après-ski verdiend en die vindt u in Oostenrijk. Het charmante plaatsje Sölden, bijvoorbeeld, is naast het hoogst gelegen skigebied in Oostenrijk ook bekend om zijn uitstekende après-ski mogelijkheden. Zelfs als après-ski niet aan u besteed is, kunt u met een gerust hart naar Oostenrijk trekken. Oostenrijk telt immers talrijke authentieke skidorpen met goede skipistes en skiliften. In deze dorpen vindt u de typisch Oostenrijkse “Gemütlichkeit” terug. Ideaal voor gezinnen met kinderen of rustzoekers. In een vakantiehuis voor de wintersport in Oostenrijk voelt iedereen zich thuis!

Een wintersportvakantie? Duur?

Moest u voor uw wintersportvakantie altijd diep in uw zakken graaien? Dat is vanaf nu verleden tijd! Met onze kortingen hoeft u zich op uw wintersportvakantie geen zorgen te maken over geld. Met een vakantiehuis voor de wintersport in Oostenrijk hoeft u zich helemaal geen zorgen te maken!