Goedkope vakantie Egypte met kortingscode bij reisorganisatie Egypte.nl

Als u toe bent aan een echte zonvakantie in Egypte en graag wilt profiteren van een interessante korting, dan is het zeker de moeite waard eens een kijkje te nemen op de website van reisorganisatie Egypte.nl

Er is door Egypte.nl een nieuwe kortingscode beschikbaar gesteld. Deze kortingscode houdt in dat u t/m 19 januari 2012 € 25,= per persoon korting krijgt op alle reizen naar Egypte. Zodra u de door u gewenste reis heeft gevonden, kunt u op prijzen en boeken klikken. Zodra u vervolgens uw persoonsgegevens heeft ingevuld, kunt u een couponcode invullen. Daar vult u dan de volgende code in: GOEDKOOPNAARDEZON. De korting wordt dan direct verrekend met de prijs van de door u uitgekozen reis.

Wie is Egypte.nl?

Reisaanbieder Egypte.nl is een online reisbureau en gespecialiseerd in het organiseren van verschillende soorten reizen naar het prachtige Egypte. U kunt hier terecht voor o.a. een heerlijke zonvakantie naar Egypte of duikvakantie, maar u bent hier ook aan het juiste adres voor bijvoorbeeld een geheel verzorgde rondreis of een cruise over de Nijl. Heeft u bijzondere wensen? Dan kunt u ook kiezen voor een op maat gemaakte vakantie naar Egypte. Voor welke accommodatie u ook kiest, alle accommodaties en cruiseschepen hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en voor ieder budget is er wel iets te vinden op de website. De eenvoudige- en luxe resorts zijn met zorg geselecteerd en voldoen aan strenge eisen.

Soorten vakanties

All inclusive vakanties, cultuurreizen, duikvakanties, golfvakanties, groepsreizen, hotels, last minutes, met kinderen, Nijlcruises, rondreizen, stedentrips, vliegtickets, woestijnsafari’s en zonvakanties.

Bestemmingen in Egypte

Alexandrie, Aswan, Cairo, Dahab, El Gouna, El Quseir, Hurghada, Jordanië, Luxor, Marsa Alam, Na’ma Bay, Port Ghalib, Rode Zee en Sharm El Sheikh.

Egypte.nl is een betrouwbare reisorganisatie en aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.