Droomreizen naar Azië bij SBS 6 met medewerking van Azië-specialist 333 Travel

Vanaf zondag 8 januari kunt u op SBS 6 het nieuwe reisprogramma Droomreizen in Azië bekijken. Het reisprogramma Droomreizen is een zes-delige serie waarin kijkers worden meegenomen op ontdekkingsreis door Indonesië, Sri Lanka en Thailand.

U kunt getuige zijn van de nog niet echt ontdekte gebieden van bovengenoemde landen. Met het reisprogramma Droomreizen zult u gaan genieten van hele bijzondere bestemmingen met prachtige accommodaties om te verblijven. Denk hierbij aan authentieke- en luxe accommodaties. Ook komen Nederlanders aan het woord om te vertellen over hun belevenissen.

Droomreizen wordt gepresenteerd door Patricia Struchel. Zij is een echte specialist met betrekking tot reizen door Azië en is product manager van 333 Travel, de gespecialiseerde reisorganisatie in Azië reizen. U kunt zien hoe Patricia Struchel op zoek gaat naar de meest bijzondere plekjes, accommodaties en excursies.

Het programma Droomreizen wordt iedere zondag uitgezonden om 15.00 uur. Mocht dat tijdstip u niet goed schikken, dan kunt u op dinsdagmiddag de herhaling zien. Bovendien kunt u ook altijd online de uitzending bekijken via programma gemist op de website van SBS 6.

Wie is 333 Travel?

333 Travel is gespecialiseerd in het organiseren van reizen naar Azië. U kunt hier o.a. terecht voor een strandvakanties, rondreizen, op maat gemaakte reizen en goedkope vliegtickets naar Azië. 333 Travel heeft in 10 jaar tijd voor ruim 300.000 mensen een reis naar Azië mogen organiseren.

Bestemmingen in Azië

Bali, China & Tibet, Cambodja, India & Nepal, Indonesië, Laos, Malediven, Vietnam, Sri Lanka en Thailand.

Enkele kenmerken van 333 Travel:

  • Jarenlange ervaring met betrekking tot het organiseren van reizen naar Azië;
  • Keuze uit middenklasse en luxe rondreizen;
  • Veel rondreizen zijn inclusief entreegelden en excursies;
  • Een eigen kantoor in Bangkok;
  • Keuze uit losse vliegtickets, hotels, strandvakanties, rondreizen, etc naar Azië;
  • U kunt iedere dag vertrekken en verlengen van uw vakantie is mogelijk;
  • Deskundige, persoonlijke en betrouwbare service;
  • 333 Travel is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds;
  • U vliegt met een gerenommeerde luchtvaartmaatschappij.