Vakantie Fuerteventura Canarische Eilanden

Canarische Eilanden vanaf Rotterdam

Fuerteventura

logo de VakantiediscounterVoor de liefhebbers van de zon, de zee en het strand is Fuerteventura, waar de temperatuur onder invloed ligt van de Sahara, de ultieme bestemming zowel in de zomer als in de winter. Het contrast van het vulkanische landschap met de mooie witte stranden is adembenemend. Bij de windsurfers en de kitesurfers is Fuerteventura zeer geliefd vanwege de constant aanlandige wind. Fuerteventura betekent ‘harde wind’, dus dat zegt genoeg. Andere watersporten kunt u hier ook zeker beoefenen.

Vakantie Fuerteventura Canarische Eilanden

Bekijk de aanbieders

Gran Canaria

Sinds de jaren ’80 is Gran Canaria een zeer geliefde bestemming bij de Nederlanders. De mooie stranden en de azuurblauwe zee maken Gran Canaria tot een gewilde bestemming voor een zonvakantie. Al jaren gaan er vele landgenoten overwinteren op dit mooie eiland. Zelfs in de winter zijn de temperaturen hier altijd rond de 20 graden. Naast dat het een mooie bestemming voor een zonvakantie is, zijn er op dit eiland ook vele bezienswaardigheden te bekijken.

Bekijk de aanbieders

Gran Canaria Canarische Eilanden bergen

Lanzarote

Lanzarote staat bekend om zijn indrukwekkende en toch aparte zwarte stranden. Dit vulkanische eiland is één van de grotere eilanden van de Canarische Eilanden. Overal op het eiland vindt men kraters, vulkaankegels en lavavelden. Door de vulkanische activiteiten is het onderwaterlandschap zeer divers. Het kleurrijke koraalrif is erg mooi en zeer geliefd bij de toeristen die graag willen snorkelen of duiken. De temperatuur zal hier nooit onder de 20 graden komen, de zeewatertemperatuur is het gehele jaar door prima, dus een winterzonvakantie kunt u zeker vieren op Lanzarote.

Bekijk de aanbieders

Canarische Eilanden Lanzarote strand palmbomen

Tenerife

Dit eiland is het grootste eiland van de Canarische eilanden en is zeer populair bij de toeristen die houden van zon en watersport. Tenerife is bij de kitesurfers een geliefde plek vanwege de mooie aanlandige wind. Wat karakteristiek is voor Tenerife zijn de zwarte zandstranden. Dit komt, omdat Tenerife een vulkanisch eiland is. Naast de stranden zijn er op Tenerife ook diverse bezienswaardigheden, zodat men zich tijdens de vakantie niet hoeft te vervelen. Voor de overwinteraars is Tenerife ook een perfect eiland.

Bekijk de aanbieders

Landschap Tenerife Canarische Eilanden