Praag Tsjechië

Tsjechië vanaf Eindhoven

Praag

logo de VakantiediscounterDeze hoofdstad van Tsjechië is zeer geschikt voor een leuke citytrip. Er is van alles te bezichtigen, je kunt er heerlijk eten tegen relatief lage prijzen en daarnaast kunt u er ook nog eens leuk shoppen. Praag wordt ook wel de Gouden Stad genoemd. De rivier de Moldau scheidt de beide delen van de stad. De Karelsbrug verbindt de beide delen. Deze brug is autovrij en het biedt u een mooi uitzicht over de stad. Op deze brug staan dertig prachtige heiligenbeelden. Midden op de brug staat het Koperen Kruis. Hier kunt u een wens doen en wellicht komt deze dan wel uit.

Wat u zeker moet bezoeken als u in Praag bent, dat is de Praagse Burcht. Hier is de regering tegenwoordig gevestigd. Rondom deze burcht vindt u vele pleinen en monumenten en andere bezienswaardigheden. De Joodse Wijk dient u ook zeker met een bezoek te vereren.

Vliegen naar Praag vanaf Eindhoven

U vliegt met Transavia vanaf Eindhoven naar Praag. De vlucht duurt ongeveer 1 uur en 25 minuten. Neem ook eens een kijkje op de website van onze partner de VakantieDiscounter of Suntip, waar u ook terecht kunt voor pakketreizen (vlucht, transfer en accommodatie) naar Tsjechië vanaf Eindhoven. Let op dat de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie en terug niet standaard is inbegrepen, maar in het boekingsproces kunt u eenvoudig de transfer bijboeken.

Bekijk de aanbieders

Praag Tsjechië