Elke laatste zondag van de maand koopzondag bij Vliegwinkel.nl

Bij Vliegwinkel.nl is het elke laatste zondag van de maand koopzondag. Dat houdt in dat u dan nog voordeliger kunt vliegwinkelen en profiteert van extra lage tarieven, kortingen op vliegtickets en andere speciale aanbiedingen.

Wie is Vliegwinkel.nl

Vliegwinkel.nl is onderdeel van Travix en behoort tot de grootste online aanbieders van vliegtickets in Nederland. Op de website van Vliegwinkel.nl kunt u per bestemming en luchthaven in één oogopslag alle ticketprijzen vergelijken en reserveren van alle maatschappijen, dus ook de lowcost airlines. Daarnaast kunt u bij Vliegwinkel.nl kiezen uit maar liefst 72.000 hotels in ca. 100 landen en kunt u een auto huren bij de grote autoverhuurorganisaties. Bovendien kunt u aanvullende diensten boeken, zoals bijvoorbeeld het vervoer naar de luchthaven.

Kenmerkend voor Vliegwinkel.nl is verder dat u nooit verborgen kosten hoeft te betalen, u de laagste boekingskosten en toeslagen vindt en goedkoper uit bent, aangezien u de laagste prijsgarantie krijgt. Dat houdt in dat als u bij Vliegwinkel.nl een boeking heeft gedaan en dezelfde dag een andere online aanbieder het ticket goedkoper aanbiedt, u het prijsverschil terug krijgt van Vliegwinkel.nl.