Nu keuze uit ruim 40.000 vakantiehuizen bij D-reizen

Mede door de economische recessie kiezen mensen er vaker voor om met de auto op vakantie te gaan. Mensen gaan dus niet minder op vakantie, maar kiezen wel voor een goedkopere vakantie. Daarnaast zoeken ze hun vakantieplek dichterbij huis uit.

Een vakantiehuis boeken kan dan een prima alternatief zijn voor bijvoorbeeld een verre vliegreis. D-reizen speelt hierop in en dit is dan ook een van de redenen dat D-reizen het aanbod met betrekking tot vakantiehuizen fors heeft uitgebreid.

Het aanbod aan vakantiehuizen van D-reizen is nu uitgebreid tot maar liefst ruim 40.000. Aan het einde van deze maand wordt het aanbod verder uitgebreid naar 75.000 vakantiehuizen. Met het aanbod aan vakantiehuizen werkt D-reizen samen met Micazu: de aanbieder van particuliere vakantiewoningen waar u rechtstreeks bij de eigenaar boekt. Voor gezinnen met kinderen zijn campings en vakantiehuizen de populairste accommodaties en juist in deze tijd van recessie, zijn mensen steeds vaker op zoek naar scherp geprijsde accommodaties. De zoektocht naar een goedkope accommodatie is nu bij D-reizen nog veel makkelijker geworden.

Een vakantiehuis bij D-reizen voor elk budget en iedere doelgroep

Voor ieder budget is er nu een vakantiehuis te boeken bij D-reizen en u kunt een keuze maken uit alle populaire landen. Denk hierbij o.a. aan vakantiehuizen in België, Duitsland, Frankrijk, Nederland, Oostenrijk en Spanje. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudig vakantiehuis, grote vakantiewoning (gezinsaccommodatie), authentieke boerderij, vakantiepark of luxe villa met privé binnen- of buiten zwembad, voor ieder doelgroep is er vanaf heden een geschikt vakantiehuis bij D-reizen te vinden. De handige zoekmodule zorgt er voor dat u snel de door u gezochte vakantiewoning heeft gevonden. Als type accommodatie kunt u kiezen uit een appartement, boot, bungalow, chalet, cottage, stacaravan, studio, vakantiehuis en villa.

Vakantiehuizen van D-reizen vindt u in onderstaande landen

Andorra, België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Groot-Brittannië, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Zweden en Zwitserland.