Winter natuur bomen sneeuw

Scandinavian Mountains vanaf Eelde

Vliegen naar de Scandinavian Mountains vanaf Groningen Airport Eelde? Dat is mogelijk vanaf 19 december 2021. Er zal tweemaal per week (donderdag en zondag) gevlogen worden op de Scandinavian Mountains, een fantastisch wintersportgebied gelegen in de grensregio tussen Noorwegen en Zweden.

Noorwegen Scandinavië bergen natuur

Belangrijkste redenen om te vliegen vanaf Groningen Airport Eelde naar de Scandinavian Mountains

  1. U kunt veilig en Coronaproof vliegen vanaf Groningen Airport Eelde door de kleinschaligheid van de luchthaven. Er zijn geen lange wachtrijen en overvolle wachtruimtes.
  2. Groningen Airport Eelde is goed bereikbaar, zowel met openbaar vervoer als met uw eigen vervoer.
  3. Geen lange inchecktijden en u hoeft slechts 40 minuten voor vertrek van uw vlucht aanwezig te zijn.
  4. Ruime en betaalbare parkeergelegenheid.
  5. Eigen ski’s mee in het vliegtuig.

Vluchtschema Eelde Scandinavian Mountains 2021

Land Bestemming Dag(en) Seizoen Periode Maatschappij
Zweden Scandinavian Mountains Do, Zo Winter 19/12/2021 – nog niet bekend BBI Travel

Boek nu uw reis voor in de kerstvakantie naar de betoverende Scandinavian Mountains vanaf Groningen Airport Eelde. Deze winterbestemming ligt op de grens tussen Noorwegen en Zweden. Deze veelzijdige sneeuwbestemming biedt u alles en veel meer voor een geweldige wintersportvakantie. Het is één van de grootste skigebieden van Noorwegen (Trysil) en Zweden (Sälen) en naast de traditionele wintersporten kunt u hier ook met husky’s of met sneeuwscooters avonturen beleven. Er is voor iedereen wel iets te doen. Tijdens uw vakantie is het zelfs mogelijk om het Noorderlicht te aanschouwen. Dit natuurfenomeen moet u eens gezien hebben.

U kunt uw reis naar de Scandinavian Mountains vanaf Groningen Airport Eelde boeken via touroperator BBI-travel. Zij bieden diverse pakketreizen aan naar bestemmingen in dit gebied en daarnaast hebt u de keuze uit vele opties, zoals bijvoorbeeld een skipas of diverse excursies.

Groningen Airport Eelde

Coronaproof wintersportvakantie vanaf Groningen Airport Eelde

De Scandinavian Mountains zijn gelegen op de grens van Noorwegen en Zweden. In dit dunbevolkte gebied bepalen de bosrijke heuvels en bergen het landschap. In de winter is het een ideale wintersportbestemming voor jong en oud. U komt aan op de nieuwe en moderne luchthaven Scandinavian Mountains Airport (SCR). Het is net als Groningen Airport Eelde een kleine en overzichtelijke luchthaven. Vanuit Scandinavian Mountains Airport bent u binnen een half uur in Sälen, wat het grootste skigebied van Zweden is. Binnen drie kwartier bent u in Trysil, het mooiste en grootste skigebied van Noorwegen.

Noorwegen Trysil natuur herfst

Vele activiteiten voor jong en oud

Beide regio’s zijn ideale wintersportbestemming voor jong en oud, ook voor gezinnen met kinderen is het een perfecte bestemming. Er is van alles te beleven en de accommodaties zijn zeer goed.

De Zweedse bestemming Sälen is zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. In Sälen kunt u ook mooie routes langlaufen. Jaarlijks vindt hier de Wasaloop Langlaufwedstrijd plaats. Het gebied is zeer geliefd bij de Zweden en de Denen en vooral in het vroege voorjaar komen de mensen hier graag naartoe voor een wintersportvakantie.

Trysil in Noorwegen is de perfecte locatie voor gezinnen met wat oudere kinderen. Het wintersportgebied is gelegen in Natuurpark Fulufjellet. De omgeving is adembenemend mooi.

In beide gebieden kunnen de kinderen in de ochtend naar skiles en kunnen de ouders lekker samen wat ondernemen, in de middag kunt u dan met elkaar eten en dan skiën of diverse activiteiten ondernemen zoals een husky- of sneeuwscootersafari. U merkt al dat deze wintersportbestemming zeer veelzijdig is.

Wintersport langlaufen sneeuw

Bekijk meer aanbieders