Innsbruck Oostenrijk

Oostenrijk vanaf Eindhoven

Innsbruck

logo de VakantiediscounterMet een kleine 1,5 uur vliegen bent u vanaf Eindhoven Airport in Innsbruck gelegen achter de bergen in Oostenrijk. De perfecte locatie voor een mooie wintersportvakantie. Men vindt hier in de buurt zeven verschillende skigebieden, maar ook in de zomer is het hier goed toeven.

Er zijn vele bezienswaardigheden alhier, waaronder het grootse Kasteel van Ambras en het paleis De Hofbrug. Voor de kinderen is er de Alpenzoo, waar ze de dieren kunnen aaien en voederen. Kortom zomer en winter, Innsbruck is de bestemming voor een mooie vakantie in de winter voor de wintersportactiviteiten en in de zomer voor een mooie wandeling langs de diverse bezienswaardigheden.

Vliegen naar innsbruck vanaf Eindhoven

U vliegt met Transavia vanaf Eindhoven naar Innsbruck. De vlucht duurt ongeveer 1 uur en 25 minuten.

Bekijk meer aanbieders

Innsbruck Oostenrijk

Salzburg

Salzburg is de stad van Wolfgang Amadeus Mozart en de stad van de film The Sound of Music. Daarnaast is het de perfecte begin locatie voor een mooie wintersportvakantie. Het ligt vlakbij Zell Am See en Saalbach Hinterglemm.

Salzburg heeft mooie middeleeuwse gebouwen, leuke marktpleintjes met fonteinen en het mooie Schloss Mirabel. U kunt een tour boeken langs de filmlocaties van The Sound of Music.

Het best bewaarde fort in Centraal Europa is Festnung Hohensalzburg en dit fort is te bereiken via een kabelbaan. Het uitzicht op de top is geweldig. De binnenstad van Salzburg staat in zijn geheel op de Werelderfgoedlijst van Unesco vanwege zijn indrukwekkende hoeveelheid kerken, kloosters, kastelen en barokke gebouwen. Salzburg is een wonderschone stad voor een leuke stedentrip.

Vliegen naar Salzburg vanaf Eindhoven

U vliegt met Transavia vanaf Eindhoven naar Salzburg. De vlucht duurt ongeveer 1 uur en 25 minuten. Neem ook eens een kijkje op de website van onze partner Suntip, waar u ook terecht kunt voor pakketreizen (vlucht, transfer en accommodatie) naar Salzburg vanaf Eindhoven. Let op dat de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie en terug niet standaard is inbegrepen, maar in het boekingsproces kunt u eenvoudig de transfer bijboeken.

Bekijk meer aanbieders

Salzburg Oostenrijk

Wenen

Deze romantische stad is bij uitstek geschikt voor een stedentrip en wordt dus ook veel geboekt. Daarom is deze stad ook opgenomen in de lijst van bestemmingen Eindhoven Airport. Vanaf Eindhoven bent u nu zo in deze hoofdstad van de klassieke muziek. Mozart en Beethoven hebben hier vele muziekstukken geschreven en Johann Strauss, de componist van vele Weense walsen, is zelfs een echte Wener. In Wenen zal iedereen zich vermaken. Komt u om te winkelen, dan moet u naar de vele boetiekjes en grote warenhuizen aan de Mariahilferstrasse gaan. De cultuurliefhebbers gaan naar het paleis van keizerin Sissi, Schloss Schonbrunn of zij bezoeken één van de vele musea of zij gaan een voorstelling bezoeken. Een ritje in een koets door Wenen is ook iets wat vele toeristen doen. Natuurlijk mag een stuk echte Apfelstrudel niet ontbreken tijdens uw trip naar Wenen.

Vliegen naar Wenen vanaf Eindhoven

U vliegt met Transavia vanaf Eindhoven naar Wenen. De vlucht duurt ongeveer 1 uur en 40 minuten. Neem ook eens een kijkje op de website van onze partner Suntip, waar u ook terecht kunt voor pakketreizen (vlucht, transfer en accommodatie) naar Wenen vanaf Eindhoven. Let op dat de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie en terug niet standaard is inbegrepen, maar in het boekingsproces kunt u eenvoudig de transfer bijboeken.

Bekijk meer aanbieders

Oostenrijk Wenen