Vakantie Kosovo

Vakantie Kosovo vanaf Maastsricht

Vakantie Kosovo en het Coronavirus (COVID-19)

Uw vakantie naar Kosovo ziet er als gevolg van het Coronavirus anders uit dan voorheen. Op de website van Nederlandwereldwijd leest u alles over de maatregelen die op dit moment gelden voor Kosovo. Het is verstandig dat u zich goed goed voorbereid op uw vakantie. Neem daarom de corona maatregelen voor Kosovo zorgvuldig door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Pristina

Maastricht Aachen Airport heeft weer een nieuwe bestemming toegevoegd aan het aanbod. Vanaf nu kunt u tweemaal per week vanaf Maastricht Aachen Airport naar Pristina in Kosovo vliegen. U vliegt in ongeveer tweeënhalf uur naar Pristina vanaf Maastricht met Trade Air. Er is geen tijdsverschil met Nederland en dat is een prettige bijkomstigheid.

Kosovo is wellicht niet het eerste land waaraan u denkt als u een vakantie of een stedentrip gaat plannen, maar laat u verrassen. De beste tijd, gekeken naar het weer, om naar Pristina in Kosovo vanaf Maastricht te reizen is van juni tot en met oktober. In deze tijd van het jaar zijn de temperaturen zeer fijn en er valt dan weinig tot geen neerslag.

Kosovo is een klein, maar zeer gastvrij land en ook voor de jongeren is het geweldig leuke bestemming aangezien het een avontuurlijk nachtleven heeft. De bevolking van Kosovo is vrij jong en plezier maken staat bij hen voorop. Dat merkt u aan alles. De vriendelijkheid en gastvrijheid daar staan Kosovaren om bekend. Kosovo heeft ook een schitterende natuur met zijn groene hooglanden en hoge bergen met een indrukwekkend landschap en haar betoverende bergdorpjes. Deze regio is uitermate geschikt voor avontuurlijke outdooractiviteiten.

Houdt u van de Slavische keuken? Net als overal op de Balkan bestaat de Kosovaarse keuken veelal uit gegrild vlees en daarnaast staat Kosovo bekend om haar levendige koffiecultuur. In de authentieke restaurants kunt u heerlijk eten en de gastvrijheid van de Kosovaren wordt overal geroemd.

Kosovo is nog een onontdekte parel dus u komt weinig andere toeristen tegen tijdens uw vakantie of stedentrip. Houdt u hiervan en maakt u graag kennis met de cultuur van een ander land? Boek dan zeker een reis naar Kosovo één van de nieuwste bestemmingen vanaf Maastricht Aachen Airport. Kosovo is een bestemming voor zowel jong als wat ouder.

Vliegen naar Kosovo vanaf Maastricht

U vliegt met Trade Air vanaf Maastricht Aachen Airport naar Kosovo.

Bekijk meer aanbieders