Marseille Frankrijk

Frankrijk vanaf Eindhoven

Bordeaux

logo de VakantiediscounterStelt u zich voor: een vleugje avontuur, omlijst door de bruisende sfeer van Eindhoven Airport, waar reislustige mensen zich klaarmaken voor een betoverende vlucht naar het hart van Zuidwest-Frankrijk. De poort naar dit culinaire paradijs en wijnwalhalla, Bordeaux, opent zich voor degenen die hun vleugels uitslaan vanaf de moderne en dynamische Eindhoven Airport.

Vanaf het moment dat u het vliegveld betreedt, omarmt de opwinding van het onbekende u. Eindhoven Airport, met zijn eigentijdse design en efficiënte faciliteiten, biedt een naadloze start van uw reisavontuur. Terwijl u door de levendige terminal wandelt, voelt u de opwinding en verwachting in de lucht hangen, net als de vliegtuigen die boven uw hoofd voorbij gaan.

Het vliegen vanaf Eindhoven naar Bordeaux is niet zomaar een reis, het is een vlucht naar de verfijnde levensstijl van Zuidwest-Frankrijk. Eenmaal aan boord van het vliegtuig, omarmt u het comfort en de spanning van de reis. De wolken onder u transformeren geleidelijk in een lappendeken van groene wijngaarden terwijl u de regio Bordeaux nadert.

Na een korte en aangename vlucht landt u op de luchthaven van Bordeaux, klaar om ondergedompeld te worden in de unieke charme van deze Franse stad. Vanuit de luchtige terminal naar de weelderige landschappen die zich uitstrekken tot aan de horizon, elk moment is doordrenkt van de belofte van ontdekking.

Vliegen naar Bordeaux vanaf Eindhoven Airport is niet alleen een fysieke verplaatsing, maar een emotionele overgang van de dynamiek van Nederland naar de ontspannen elegantie van de Franse cultuur. Het is een reis die de zintuigen prikkelt, een symfonie van smaken, aroma’s en visuele pracht die begint op het moment dat u de beslissing maakt om op te stijgen vanaf Eindhoven Airport naar Bordeaux.
Bordeaux Frankrijk vakantie

Vliegen naar Bordeaux vanaf Eindhoven

U vliegt met Transavia vanaf Eindhoven naar Bordeaux. De vlucht duurt ongeveer 1 uur en 30 minuten.

Bekijk meer aanbieders

Marseille

In het zuiden van Frankrijk in de Provence treft men de mooie badplaats Marseille aan. Belangrijk voor Marseille is de haven, waar ook de 17e eeuwse forten Saint-Jean en Saint-Nicolas te vinden zijn. Deze werden gebouwd ter bescherming van de stad. De haven stamt nog uit de 6e eeuw en deze werd door de Grieken gebouwd. In het havenkwartier vindt men vele bars en clubs waar men tot in de late uurtjes feest kan vieren.

Het centrum van Marseille is erg gezellig. De vele kleine straatjes en steegjes met een typische Franse sfeer geven u een echt vakantiegevoel. U vindt hier vele leuke boetieks en goede restaurantjes waar u zeker het gerecht van Marseille, de bouillabaisse, gegeten moet hebben.

Vliegen naar Marseille vanaf Eindhoven

U vliegt met Ryanair vanaf Eindhoven naar Marseille. De vlucht duurt ongeveer 1 uur en 50 minuten.

Bekijk meer aanbieders

Marseille Frankrijk

Nice

Deze stad wordt ook wel de Koningin van de Côte d’Azur genoemd. In 1822 is er een mooie boulevard aangelegd in Nice, de Promenade des Anglais, waar het heerlijk flaneren is. Langs deze promenade vindt u diverse schitterende gebouwen. Het centrum van Nice is autovrij. Dit geeft u perfect de gelegenheid om te genieten van alle mooie architectonische hoogstandjes uit de diverse periodes. Zeker een aanrader voor een bezoekje is de kathedraal, die gebouwd is in opdracht van Tsaar Nicolaas II en welke is opgetrokken in een Russische bouwstijl.

De natuur rondom Nice is ook prachtig. De stad is gelegen aan de Middellandse Zee en zij wordt omringd door groene heuvels met wijn- en boomgaarden.

Vliegen naar Nice vanaf Eindhoven

U vliegt met Transavia vanaf Eindhoven naar Nice. De vlucht duurt ongeveer 1 uur en 50 minuten. Neem ook eens een kijkje op de website van onze partner Suntip, waar u ook terecht kunt voor pakketreizen (vlucht, transfer en accommodatie) naar Nice vanaf Eindhoven. Let op dat de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie en terug niet standaard is inbegrepen, maar in het boekingsproces kunt u eenvoudig de transfer bijboeken.

Bekijk meer aanbieders

Nice Frankrijk bergen