Vakantie Hurghada Egypte zonsondergang

Egypte vanaf Eindhoven

Hurghada

logo de VakantiediscounterU kunt vliegen naar Hurghada vanaf Eindhoven Airport. Eén van de bekendste badplaatsen van Egypte is Hurghada. Vele toeristen trekken jaarlijks naar de schitterende resorts gelegen aan mooie, witte stranden en het azuurblauwe water van de Rode Zee. De resorts zijn luxueus en het zal u aan niets ontbreken tijdens een vakantie in Hurghada.

In de stad zelf valt ook van alles te beleven. Zo zijn er vele winkeltjes, waar men bijvoorbeeld leuke souvenirs voor thuis kan kopen. De dagelijkse markt El Dahar is een typische Egyptische markt en ook leuk om te bekijken. Ook een bezoek aan het aquarium van Hurghada is de moeite waard.

Vanuit Hurghada kunt u diverse excursies boeken die u bijvoorbeeld brengen naar Luxor of naar de piramides.

Transfertijd populaire bestemmingen Hurghada:

  • Hurgahda en El Gouna: 30 minuten
  • Sahl Hasheesh: 35 minuten
  • Makadi Bay: 45 minuten
  • Soma Bay: 50 minuten
  • Safaga: 1 uur
  • El Quseir: 1 uur en 10 minuten

Let op: De transfer van de luchthaven Hurghada naar uw accommodatie is niet altijd standaard inbegrepen. Op de website van de reisorganisatie staat vermeld of de transfer is inbegrepen bij uw vakantie. Indien er wordt vermeld dat de transfer optioneel kan worden geboekt dan is die niet inbegrepen, maar kunt u deze optie aanvinken en kiezen tijdens het boekingsproces.

Vliegen naar Hurghada vanaf Eindhoven

U vliegt met Transavia, Freebird of TUI vanaf Eindhoven naar Hurghada. De vlucht duurt ongeveer 4 uur en 20 minuten. Neem ook eens een kijkje op de website van onze partner Suntip, waar u ook terecht kunt voor pakketreizen (vlucht, transfer en accommodatie) naar Hurghada vanaf Eindhoven. Let op dat de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie en terug niet standaard is inbegrepen, maar in het boekingsproces kunt u eenvoudig de transfer bijboeken.

Bekijk meer aanbieders

Vakantie Hurghada Egypte zonsondergang

Sharm-el-Sheikh

TUIVanaf 2019 zal er vanaf Eindhoven gevlogen worden op Sharm-el-Sheikh. Dit is één van de nieuwe bestemmingen vanaf Eindhoven. Deze zonnige badplaats in het land van de piramides en eeuwenoude historie is een bestemming met vele gezichten. Sharm-el-Sheikh ligt vlakbij de Sinaï woestijn en het ligt direct aan de Rode Zee. De stad is opgebouwd uit verschillende wijken met elk hun eigen charme. Houdt u van winkelen, dan bent u in Sharm-el-Sheikh aan het juiste adres. De vele toeristische winkeltjes met souvenirs, verschillende soorten parfumflesjes, kleding en vele andere hebbedingetjes zijn een walhalla voor de echte shopaholic. Houdt u van duiken en snorkelen? De kleurrijke onderwaterwereld van de Rode Zee met zijn schitterende koraal en vele gekleurde vissen is er om door u ontdekt te worden. U kunt ook een jeepsafari maken of u maakt een ritje op een kameel. De perfect gelegen en goed aangeschreven resorts zijn voornamelijk gelegen aan het strand. Deze bestemming is een aanrader voor zowel uw zomer- als winterzonvakantie.

Vliegen naar Sharm el Sheikh vanaf Eindhoven

U vliegt met TUI vanaf Eindhoven Airport naar Sharm el Skeikh. De vlucht duurt ongeveer 4 uur. Neem ook eens een kijkje op de website van onze partner Suntip, waar u ook terecht kunt voor pakketreizen (vlucht, transfer en accommodatie) naar Sharm el Sheikh vanaf Eindhoven. Let op dat de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie en terug niet standaard is inbegrepen, maar in het boekingsproces kunt u eenvoudig de transfer bijboeken.

Bekijk meer aanbieders

Vakantie Sharm El Sheikh Egypte

Transfertijd populaire bestemmingen Sharm el Sheikh:

  • Na’ama Bay en Sharks Bay: 10 minuten
  • Sharm el Sheikh: 15 minuten
  • Ras um el Sid: 25 minuten
  • Dahab: 1 uur en 10 minuten

Let op: De transfer van de luchthaven Sharm el Sheikh naar uw accommodatie is niet altijd standaard inbegrepen. Op de website van de reisorganisatie staat vermeld of de transfer is inbegrepen bij uw vakantie. Indien er wordt vermeld dat de transfer optioneel kan worden geboekt dan is die niet inbegrepen, maar kunt u deze optie aanvinken en kiezen tijdens het boekingsproces.