Kerstreizen 2011 naar de mooiste kerstmarkten in Duitsland

De nieuwe website kerstmarkt-in-duitsland biedt een selectie van prachtige kerstreizen in 2011 naar de mooiste kerstmarkten in Duitsland. U boekt handig online de door u gewenste kerstreis naar Duitsland. De kerstreizen worden uitgevoerd door Peter Langhout Reizen. Dat betekent dat u bent verzekerd van een zorgeloze kerstreis, aangezien Peter Langhout Reizen is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Bovendien hebben alle comfortabele touringcars het keurmerk van de Stichting Keurmerk Touringcar Bedrijven. Dit keurmerk staat garant voor veilige en goed onderhouden touringcars.

Peter Langhout Reizen is onderdeel van de Benga Travel Groep. Zij vinden de kerstmarkten in Duitsland de allermooiste kerstmarkten die u zich maar kunt voorstellen. Daarom zijn ze op het idee gekomen een selectie te maken van alleen de allermooiste kerstmarkten in Duitsland en dat alles voor zeer scherpe prijzen natuurlijk. U kunt kerstreizen per bus of met de auto boeken. Gezellig kerstinkopen doen in Duitsland op de super gezellige kerstmarkten in de versierde straten, een glaasje glühwein drinken en lekker eten in een gezellig café of restaurant. Duitsland is het nummer 1 land voor uw mooiste kerstreis in 2011!

Bestemmingen kerstreizen naar Duitsland

Op de website kerstmarkt-in-duitsland kunt u kerstreizen boeken naar o.a. Aken, Berlijn, Düsseldorf, Heidelberg, Keulen, Moezel, etc.