Nieuws en gebeurtenissen

mrt 15, 2012

Tot 30% korting tijdens Pasen bij vakantiepark de Krim op Texel

Vakantiepark de Krim op Texel wenst iedereen alvast fijne Pasen en heeft speciaal voor deze dagen een interessante kortingsactie.

Om u volop te laten genieten geeft vakantiepark de Krim tot 30% korting op het huren van bungalows, appartementen, chalets en familievilla's. Profiteer van deze interessante actie en boek een accommodatie op Texel tijdens de paasdagen bij vakantiepark de Krim.

Wie is vakantiepark de Krim?

Vakantiepark de Krim is gelegen nabij de vuurtoren op het prachtige eiland Texel. U bent hier aan het juiste adres voor het huren van luxe bungalows, vakantiehuizen, chalets of een uitstekend verzorgd 5-sterren kampeerterrein. Vakantiepark de Krim is met alle mogelijkheden en veel faciliteiten het best uitgeruste vakantiepark van Texel en de Waddeneilanden. Wist u dat vakantiepark de Krim ook nieuwe familievilla's heeft? Jazeker en deze familievilla's zijn geschikt voor 8 tot maximaal 20 personen.

U bent hier ook aan het juiste adres voor de organisatie van uw bedrijfsuitje, familiefeest, personeelsuitstapje, etc. De prachtige accommodaties boekt u eenvoudig online via de gebruiksvriendelijke website.

Bekijk de paasactie van vakantiepark de Krim op Texel

Terug