Vakantiehuis/appartement Cyprus

Novasol

Novasol logoNovasol is ontstaan in 1968 en is eerst begonnen met de verhuur van particuliere vakantiehuizen in Noorwegen. Inmiddels is Novasol uitgegroeid tot een internationale reisonderneming met diverse dochterondernemingen in veel Europese top bestemmingen. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn heeft Novasol servicebureau's in de geliefde vakantiegebieden. Inmiddels werken er ruim 400 enthousiaste medewerkers bij  Novasol. Kenmerkend voor Novasol is o.a. dat u een uitstekende service en kwaliteit kunt verwachten. Om de gewenste kwaliteit te kunnen waarborgen, werkt Novasol zeer nauw samen met de eigenaren van de particuliere vakantiehuizen.

Novasol is de specialist in de verhuur van particuliere vakantiehuizen in Albanië, België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, IJsland, Kroatië, Luxemburg, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Zweden en Zwitserland. U kunt op de website ook kiezen uit verschillende thema's, zoals o.a. bergpanorama, vissershuis, kindvriendelijk, overwinteren, huisdieren en zandstrand. Novasol is aangesloten bij de ANVR, SGR en de Stichting Calamiteitenfonds.

Bekijk vakantiehuizen en appartementen in Cyprus van Novasol


Atraveo

Atraveo logoBij Atraveo mijn vakantiehuis kunt u terecht voor een enorm groot aanbod aan verschillende soorten vakantiehuizen. Inmiddels bestaat het aanbod uit ruim 200.000 vakantiehuizen wereldwijd. De aangeboden vakantiehuizen zijn voorzien van uitgebreide beschrijvingen. Bovendien kunt u ook klantbeoordelingen bekijken, zodat u precies weet wat de ervaringen van andere mensen zijn. Of u nu opzoek bent naar een vakantiehuisje in de bergen, stad, aan zee of op het platteland, Atraveo heeft een ruime keuze waar uw droomhuis vast en zeker tussen zit. Bij Atraveo kunt u kiezen uit heel veel landen, maar we geven u een kleine greep uit het aanbod. U vindt er o.a. vakantiehuizen in Cyprus, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Kroatië, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Spanje, Zweden en nog tientallen andere landen.

Bekijk de vakantiehuizen en appartementen op Cyprus van Atraveo