Vakantiehuizen

Vakantiehuizen Nederland

Aan zee

Aan zee logoBij Aan zee kunt u een keuze maken uit meer dan 800 kwalitatief hoogwaardige cottages, landhuizen, appartementen, vrijstaande vakantiehuizen, luxe villa's en andere gezellige vakantiehuizen van particulieren in Noord-Holland, Zuid-Holland en Zeeland. Aan zee is uitgegroeid tot dé aanbieder van comfortabele vakantiehuizen aan de hele Nederlandse kust. Alle huizen zijn door Aanzee.com geselecteerd en gecontroleerd.

Aan zee is één van de snelgroeiende bedrijven in het toerisme. Het bedrijf richt zich op de bemiddeling in de verhuur van vakantiehuizen aan de gehele Nederlandse kust. De meeste huizen zijn van particulieren en hebben daardoor een eigen stijl en charme. Er wordt gebruik gemaakt van een overzichtelijke en duidelijke website waarop klanten direct uit beschikbaarheid kunnen boeken. Aan zee werkt vanuit Bergen (Noord-Holland). Aan zee agenten zijn er in Vlissingen, Zandvoort en Noordwijk.

Aan zee is aangesloten bij de ANVR en SGR.

Bekijk de vakantiehuizen in Nederland van Aan Zee

Beach Resort Makkum

Beach Resort Makkum logoAls u opzoek bent naar rust en ook nog eens houdt van de Friese cultuur, mooie landschappen en water, dan kunt u bij Beach Resort Makkum zorgeloos genieten van uw vakantie in een appartement of bungalow. Het park is gesitueerd aan de rand van het IJsselmeer. De omgeving is zeer geschikt voor het maken van fietstochten, surfen, zwemmen, wandelen, vissen, etc. Ook kunt u natuurlijk lekker luieren aan het prachtige strand in Makkum. Kinderen zullen zich prima vermaken met het spelen op het strand, zwemmen in het IJsselmeer, spelen in de speeltuinen, etc.

Als type accommodatie kunt u kiezen uit een appartement, beachvilla, dijkvilla, duinvilla, schakelvilla, solovilla, starvilla, strandvilla of vissersvilla. Wilt u een luxe vakantie, dan kunt u kiezen voor een appartement of villa met o.a. een jacuzzi, sauna of zonnebank.

Faciliteiten

afhaalmaaltijden, broodjesservice, glowbowlen, midgetgolf, surf- en catamaranschool, speeltuinen, sportvelden, tennisbanen, verhuur (bolderkars, elektroboten, kano's, kinderfietsen, minicars en skelters), winkeltje, etc.

Bekijk de appartementen en bungalows in Makkum van Beach Resort Makkum

Bekijk meer aanbieders van vakantiehuizen in Nederland


Vakantiehuizen in het Buitenland

Basic Travel

Basic Travel logoBasic Travel biedt u een ruim aanbod aan vakantiewoningen, villa's en bungalows. Het totale aanbod bestaat uit meer dan 1100 verschillende soorten vakantiewoningen. Op de snelwerkende en doelmatige website kunnen de vakantiewoningen direct worden gereserveerd.

Vakantiehuizen in het buitenland van Basic Travel

België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg en Spanje.

Basic Travel is aangesloten bij de SGR.

Bekijk de vakantiehuizen van Basic Travel

Bekijk meer aanbieders van vakantiehuizen in het buitenland


Luxe vakantiehuizen met privé zwembad

Happy Home vakantiehuizen

Happy Home logoHappy Home is de specialist in het verhuren van alle soorten particuliere vakantiehuizen. Happy Home is een zelfstandige touroperator en kenmerkt zich door kwaliteit. Om de kwaliteit te kunnen garanderen worden alle door Happy Home aangeboden vakantiehuizen persoonlijk geïnspecteerd.

Alle particuliere vakantiehuizen van Happy Home zijn gelegen in rustige gebieden. Bovendien is er volop keuze uit vakantiehuizen die midden in de natuur zijn gelegen. De vakantiehuizen zijn eigendom van particulieren.

Een vakantiehuis van happy Home kunt u huren in België, Duitsland, Frankrijk, Hongarije, Italië, Kroatië, Nederland, Oostenrijk, Slovenië, Spanje, Tsjechië en Zwitserland.

Bestemmingen luxe vakantiehuizen met privé zwembad

België, Frankrijk, Hongarije, Italië, Kroatië, Nederland, Spanje en Tsjechië.

Happy Home is aangesloten bij de SGR.

Bekijk de luxe vakantiehuizen met privé zwembad van Happy Home

Bekijk meer aanbieders van luxe vakantiehuizen met privé zwembad